COVID-19

Voor internationale toeristen:

Momenteel is Suriname niet toegankelijk voor toerisme door de COVID-19 uitbraak.

Hierdoor is het voor Eco Torarica momenteel niet mogelijk om gasten te verwelkomen. Echter, willen we gasten die reeds een boeking bij ons hebben voor aankomende periode, vragen uw boeking niet te annuleren, maar de datum ervan te verzetten. Op deze manier kunt u ons, onze werknemers en het toerisme in Suriname in het algemeen ontzettend steunen.

Wij werken eraan om Suriname top-of-mind te houden, ook na de Corona-crisis.  Want wie wil er nou niet op vakantie naar een tropische bestemming na maanden vooral binnen te hebben gezeten?

End of the Year deal!

We hebben een mooi aanbod voor u. Wanneer u boekt & betaalt in mei voor de periode tussen 21 december 2020 – 4 januari 2021 kunnen we u geweldige kortingen aanbieden:

  • Eco Torarica $85 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt, toeristenbelasting & servicekosten.

U kunt deze deal combineren met de ticketdeal van Surinam Airways. Zij bieden een geweldige ticketdeal van Amsterdam naar Paramaribo voor maar EUR 540,-. Met deze speciale deal kunt u de datum eenmalig gratis veranderen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Wat leuks om naar uit te kijken!

Maakt u gebruik van de speciale aanbiedingen en helpt u ons de toerisme sector te behouden. Neem contact met de afdeling Sales & Marketing op het telefoonnummer +597471500 #5100 of via e-mail op reservations@torarica.com.

Belangrijke notificatie: In verband met de vastgestelde COVID-19 maatregelen, accommodeert de Torarica Group weer gasten op instructies en aanwijzingen van de autoriteiten (uw voucher blijft van kracht).

We hopen u snel te zien in Suriname en verwelkomen u graag bij Eco Torarica.

 

Loved by our guest