Proef de natuur bij Eco Torarica

Al het lekkers van de Surinaamse keuken ontdek je bij Eco Torarica.


Dining & Entertainment bij Eco Torarica

Wie aan Suriname denkt, denkt aan lekker eten. Voor een overheerlijk ontbijt, lunch of diner hoef je het hotel dan ook niet te verlaten. Iedere ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt met tal van lekkernijen. Ontbijten doe je bij de Riverside hut, te midden van de prachtige tropische tuin. De dag beter beginnen kan niet! 

Op ons à la carte menu staan zowel Europese als authentiek Surinaamse gerechten. Je geniet ervan op ons Bougainville terras met uitzicht op de tropische tuin. De Toucan Bar is een knusse plek om even te ontspannen en een praatje te maken met andere gasten of ons vriendelijke personeel. Het is ook dé plek om even bij te komen van een avond stappen in het bruisende Paramaribo of van een avontuurlijke reis naar de binnenlanden van Suriname.

Bougainville Terrace

Bestel een heerlijke lunch of diner op het Bougainville terras en eet met uitzicht op onze prachtige tropische tuin. Wellicht spot je tijdens het eten nog een paar prachtige, exotische vogels of leguanen. Het terras is een fijne plek om te ontspannen onder het genot van een maaltijd of drankje. Je geniet hier zowel van Europese als Surinaamse gerechten. 

De lunch serveren we van 11:00 tot 19:00 uur en het diner serveren we van 19:00 tot 22:00 uur.

De Riverside Hut bij Eco Torarica

De Riverside Hut ligt te midden van de tropische tuin en prachtige natuur rondom het Eco Torarica. Hier geniet je iedere ochtend van een lekker ontbijt midden in de natuur. Ons personeel staat bij je aankomst al voor je klaar en verwelkomt je met open armen. De ontbijtproducten zijn zeer divers. Wat dacht je van vers Surinaams fruit, verse broodjes, eieren, typische Surinaamse gerechten, sappen en meer?

We serveren het ontbijt van 06:00 tot 10:00 uur en de kosten bedragen US$ 13,50 voor een volwassene en US$ 8,50 voor een kind. De tarieven zijn exclusief belasting en servicekosten. 

Tarief ontbijt Riverside Hut:

Per volwassene: US$13.50
Per kind (6-12jaar): US$8.50

Tarieven zijn exclusief belasting en servicekosten 

Riverview terrace & bar

De Riverview Terrace & Bar ligt langs de prachtige Surinamerivier. Je kunt er heerlijk ontspannen in de lounge onder het genot van een cocktail, koud biertje of drankje.

De Toucan Bar bij Eco Torarica

De Toucan Bar bij het Eco Torarica vind je in de knusse woonkamer van het koloniale herenhuis. De huiselijke sfeer is nog steeds voelbaar, zowel in het zitgedeelte in de lobby als in de bar. Heb je een avondje geen zin om uit te gaan, maar wil je wel genieten van een drankje buiten je hotelkamer? Dan is de Toucan Bar een fijne plek om de avond door te brengen.

Loved by our guest