Proef de natuur bij Eco Torarica

Dining & Entertainment bij Eco Torarica

Wie aan Suriname denkt, denkt aan lekker eten. Voor een overheerlijk ontbijt, lunch of diner hoef je het hotel dan ook niet te verlaten. Iedere ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt met tal van lekkernijen. Ontbijten doe je bij de Riverside hut, te midden van de prachtige tropische tuin. De dag beter beginnen kan niet! 

Op ons à la carte menu staan zowel Europese als authentiek Surinaamse gerechten. Je geniet ervan op ons Bougainville terras met uitzicht op de tropische tuin. De Toucan Bar is een knusse plek om even te ontspannen en een praatje te maken met andere gasten of ons vriendelijke personeel. Het is ook dé plek om even bij te komen van een avond stappen in het bruisende Paramaribo of van een avontuurlijke reis naar de binnenlanden van Suriname.

Bougainville Terrace

Bestel een heerlijke lunch of diner op het Bougainville terras en eet met uitzicht op onze prachtige tropische tuin. Wellicht spot je tijdens het eten nog een paar prachtige, exotische vogels of leguanen. Het terras is een fijne plek om te ontspannen onder het genot van een maaltijd of drankje. Je geniet hier zowel van Europese als Surinaamse gerechten. 

 

De Riverside Hut bij Eco Torarica

De Riverside Hut ligt te midden van de tropische tuin en prachtige natuur rondom het Eco Torarica. Hier geniet je iedere ochtend van een lekker ontbijt midden in de natuur. Ons personeel staat bij je aankomst al voor je klaar en verwelkomt je met open armen. De ontbijtproducten zijn zeer divers. Wat dacht je van vers Surinaams fruit, verse broodjes, eieren, typische Surinaamse gerechten, sappen en meer?

Ontbijt is dagelijks van 06.00u - 10.00u

Het ontbijttarief in de Riverside Hut is US$ 25,- per persoon, inclusief BTW en servicekosten

Riverview terrace & bar

De Riverview Terrace & Bar ligt langs de prachtige Surinamerivier. Je kunt er heerlijk ontspannen in de lounge onder het genot van een cocktail, koud biertje of drankje.

De Toucan Bar bij Eco Torarica

De Toucan Bar bij het Eco Torarica vind je in de knusse woonkamer van het koloniale herenhuis. De huiselijke sfeer is nog steeds voelbaar, zowel in het zitgedeelte in de lobby als in de bar. Heb je een avondje geen zin om uit te gaan, maar wil je wel genieten van een drankje buiten je hotelkamer? Dan is de Toucan Bar een fijne plek om de avond door te brengen.

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events

Don papa

16 juni 2024 Bekijk alle events

Day of the Dad

16 juni 2024 Bekijk alle events

Papa's Appetite

16 juni 2024 Bekijk alle events

Father's Day- King's Table

16 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest