Proef de natuur bij Eco Torarica

Bijzondere evenementen bij Eco Torarica 

Eco Torarica biedt uitstekende faciliteiten voor het organiseren van sociale evenementen, midden in de bijzondere natuur van Suriname. Daarvoor hebben we 3 prachtige locaties: de Eco Riverside Hut, het Eco Pooldeck en het Bougainville Terrace.

Intieme feestjes, bruiloftceremonies of -recepties, verjaardagen, diners en sprankelende cocktailparty’s; je organiseert ze bij Eco Torarica.

Locaties bij Eco Torarica

Eco Torarica is dé plek in Paramaribo, Suriname om je evenement te organiseren. Heb je een intiem feestje of romantische bruiloftsceremonie te vieren? Boek dan het prachtige Eco Pooldeck of Bougainville Terrace.

Riverside Hut

De idyllische Riverside Hut van Eco Torarica vind je te midden van de prachtige tropische tuin. Hier begin je de dag met een heerlijk ontbijt in de buitenlucht en spot je exotische vogels en leguanen. Geniet tegelijkertijd van het uitzicht op de prachtige waterval en de vele flora. Het koele Surinaamse briesje zorgt ervoor dat je de dag ontspannen begint. Alles bij elkaar de perfecte locatie om de dag in alle rust en energiek te beginnen.

Bougainville Terrace

Op het prachtige Bougainville Terrace van Eco Torarica geniet je met je feestgezelschap van een heerlijke lunch of diner in de buitenlucht. Tijdens het eten kijk je uit op de tropische tuin. Het is een fantastische plek om te ontspannen onder het genot van een hapje of drankje. De lunch- en dinergerechten zijn zowel Europees als Surinaams georiënteerd.

Bruiloften bij Eco Torarica

Zoek je een mooie trouwlocatie in hartje Paramaribo? Eco Torarica is een prachtige en exclusieve locatie voor jullie grote dag, boordevol belevenis. Omgeven door de natuur en prachtige flora en fauna, genieten jullie van een onvergetelijke dag.

Kies uit één van de unieke locaties bij Eco Torarica voor jullie ceremonie of het diner. Jullie huwelijk van begin tot eind op één locatie organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Dan genieten jullie de hele dag van onze persoonlijke service. We organiseren jullie receptie, diner en feest en jullie sluiten de dag af in een van onze romantische kamers. Een magische dag voor jullie en jullie gasten.

Neem contact met ons op

Ontvang je graag een voorstel op maat en/of wil je een meeting of telefoontje met onze ervaren medewerkers inplannen om de details te bespreken? Dat kan! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest