Hoog niveau luxe en comfort in het hart van Paramaribo

Trouwen bij Eco Torarica


Trouwen bij Eco Torarica

Wil je trouwen in Paramaribo? Op een mooie trouwlocatie, omgeven door de natuur en prachtige flora en fauna van Suriname? Eco Torarica is jouw one stop shop to tie the knot. Onze unieke locaties zijn de ideale plek voor je bruiloft of trouwfeest. Wat dacht je van de idyllische Riverside Hut, het Eco Pooldeck of het mooie Bougainville Terrace? Bij Eco Torarica helpen we je graag om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ben je voor jullie bruiloft op zoek naar een exclusieve locatie in de buitenlucht? Bij Eco Torarica doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft een dag is om nooit meer te vergeten. Ons ervaren medewerkers weerspiegelen waar de Surinaamse gastvrijheid voor staat. Ze hebben oog voor detail en bieden een zeer persoonlijke service die je verwachtingen overtreft. Dat is wat ons anders maakt dan andere locaties in Paramaribo. 

Bij Eco Torarica is een bruiloft vieren een ware belevenis! Maar er is meer mogelijk dan een bruiloft alleen. Wat dacht je van een verblijf in Eco Torarica tijdens jullie huwelijksreis? Bij ons hotel is het allemaal mogelijk! Met onze persoonlijke service én unieke locaties staat niets in de weg om de dag van jullie leven te hebben. 

Bij Eco Torarica bieden we verschillende Wedding-pakketten voor een onvergetelijke dag. Heb je niet heel veel te besteden? Dat is geen enkel probleem. Wij vinden altijd een manier om aan je wensen te voldoen.

Ontvang je graag een voorstel op maat en/of wil je een meeting of telefoontje met onze ervaren medewerkers inplannen om de details te bespreken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ontdek onze Wedding & Honeymoon-pakketten

Ontdek onze Wedding & Honeymoon-pakketten

Meer informatie

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest